Uusi maailma on avattu

Pelitcraftin uusi 1.7 maailma avattiin tänä iltana. Talkooporukalla tasoitettiin ensin yksi kukkula ja aloitettiin kaupungin keskustan rakentaminen. Alueella on paljon talkoohommia edelleen, joten kaikki reippaasti mukaan uutta maailmaa rakentamaan! Vanhan päämaailman keskustasta löytyy portaali uuteen maailmaan, ja uudessa maailmassa heti portaalin vieressä on seinän täydeltä töitä tarjolla. Materiaaleja ja työkaluja on tarjolla heti spawnin vieressä. Muistakaa, että uusi maailma on erillistä inventaariovyöhykettä, eli mitään tavaroita ei voi kuskata maailmasta toiseen. Vanha maailman louhokselta löytyy taimia uusiin puihin ja kukkiin joita saa käydä hakemassa.

Kun keskusta alkaa valmistua kaavoitetaan tontit kaupoille ja  ensimmäisille yksityistaloille. Tarkoitus olisi, että ensin yleiset talot, sitten vasta omat. Keskustan pohjoispuolella on hieno vuoristo, ja tämä vuoristo olisi tarkoitus jättää mahdollisimman koskemattomaksi, koska se on hieno taustamaisema esim. kaupungintalolle. Eli kukaan ei louhi vuorta matalaksi tms. Jos vuoresta löytää luolia, niin niitä saa toki tutkia ja luolista kerätä malmit talteen.

Vastaa