Pelitcraftin StarMade palvelin

Kun Minecraftin vetovoima alkoi hiipumaan katsoivat vanhat pelaajat tähtiin ja tekivät loikan StarMade:n puolelle. Pelitcraft on laajentanut siis toimintaansa Minecraftin ulkopuolelle käynnistämällä oman StarMade palvelimen. Palvelimelle ovat tervetulleita kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiemmin pelannut Pelitcraftin Minecraft palvelimella vai ei. Ohjeet palvelimelle pääsyyn löydät foorumeiltamme http://pelitcraft.fi/foorumi/viewforum.php?f=13. Jos peli kiinnostaa mutta sinulla ei ole foorumitunnuksia käy täyttämässä jäsenhakemus ja liity yhteisöömme!

Muistakaa, että TeamSpeak palvelimemme tarjoaa yhdistävän linkin pelaajien välille riippumatta siitä ovatko he Minecraftissa vai StarMadessa. Koska varsinkin ylläpitomme on erityisen kiinnostunut StarMadesta kannattaa kurkata TeamSpeakin puolelle jos kaipaa ylläpidollista apua Minecraft-palvelimen puolella :)

Vastaa