Pelitcraft 3.0: Uljas uusi maailma

Pelitcraftin siirtyminen 3.0 aikaan alkaa uhkavasti lähestyä ja meidän ikiomalle 1.8.3 maailmalle kaivataan nyt nimeä ja sen keskustalle asemakaavaa! Ajatuksenamme oli, että uudesta maailmasta voisi tulla Pelitcraftin uusi päämaailma eli toivomme kaikkia kynnelle kykeviä uusia ja vanhoja jäseniämme antamaan panoksensa, jotta maailmasta saadaan mahdollisimman monelle viihtyisä ja hauska!

Maailman perustiedot:

Gamemode: Survival
Difficulty: Hard
Oma inventaario, eli aloitetaan täysin tyhjästä.
Mobit ja falldamage päällä, mobien grieffaus ja tulen leviäminen estetty.
Kuolinarkut Uuscraftin tapaan (Tai sitten ei, jos ei haluta!)
PvP estetty mahdollisten PvP alueiden ulkopuolella.

Maailma

Tarkoituksena olisi siis luoda perinteinen PvE Survival-maailma Uuscraftin tapaan kaikilla 1.8-päivityksen herkuilla sekä Uuscraftita poiketen Hyperconomyyn perustuvalla dynaamisella taloudella. Uudesta maailmasta tulevat löytymään kaikki pelissä toistaiseksi olevat biomit, sekä oma Nether (vain yksi portaali?) ja mahdollisuuksien mukaan myös oma End. Uutta maailmaa voidaan kokeilla höystää myös Survivalia edelleen vaikeuttavilla plugareilla ja asetuksilla, mikäli pelaajakantamme niitä kannattaa (esimerkiksi homejen tekemistä voidaan rajoittaa ja enderchestit kieltää – tämä tukisi myös ihmisten halua rakentaa spawnin lähelle ja liikkumisinfran rakentamista!) Lisäksi voidaan ehkäistä mobigrinderien toiminta, mikäli niin erikseen halutaan (jotta talous pysyy kasassa eikä ensimmäinen luurankogrinderin löytänyt rupea serverin pohataksi!).

Mobivapaita alueita saadaan luotua kuten Uuscraftissakin, eli ympäröimälla alue muurilla. Alueita voidaan luoda myös muista erityisen painavista syistä.

Talous

Uuscraftin vaihtokauppa ei oikein ottanut tuulta alleen, joten olemme ajatelleet ottaa Hyperconomy-pohjaisen talouden uudelleen käyttöön, kuitenkin niin, että serverikaupat eivät
myy kaikkea mahdollista (ja nekin hinnat ovat katossa), jotta pelaajien omille kaupoille on myös kysyntää!

Avajaiset

Pelitcraft 3.0:n avajaisista olisi hyvä tehdä arvoisensa spektaakkeli ja ohjelmaa siihen saakeksiä ja ehdottaa ennen kuin siirrymme keskustan the Flying Craftsmanille ja seilaamme keskustasta kohti uusia raknennusmaita. Uudelle keskusta-alueelle olisi hyvä saada
jonkinlainen asemakaava (tai edes tarvittavien rakennuten lista, esim. serverikauppa, varasto) aikaiseksi.

Hyväksi havaitulla tavalla uuden maailman dynmap pidetään pimennossa muutaman ensimmäisen viikon ;)

Kaikki (säädylliset) kommentit ja (nimi)ehdotukset ovat tervetulleita! Rakennetaan Pelitcraft 3.0:sta meidän jokaisen näköinen!

Kommentoi alas tai foorumiketjuun:

http://pelitcraft.fi/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=397

Leave a Reply