Pelitcraft 3.0 avattu

Pelitcraftin iso palvelinuudistus saatiin suoritettua vain päivän kestäneellä ylimääräisellä säädöllä. Eli muutamia ikäviä yllätyksiä oli matkalla, mutta lopputulos oli kuitenkin onnistunut ja toimiva palvelin! Nyt meillä on siis ison maailman malliin aulapalvelin ja erilliset Creative- ja Survival-palvelimet. Jatkossa joukkoon liittyy vielä modattu palvelin ja mahdollisesti minipelejäkin.

Samalla saatiin päivitettyä Survival serveri 1.8 aikaan. Ja tässä ne haasteet pääasiassa olivat kun maailmat meinasivat hajota matkalla ja yksi kriittinen plugin piti vaihtaa toiseen, mistä aiheutui tämä ylimääräinen säätö.

Nyt kaikki siis innolla rakentamaan uutta 1.8 maailmaa! Liity mukaan keskusteluun foorumilla ja kerro mitä olet mieltä uudistuksesta ja mitä voisi vielä parantaa:

http://pelitcraft.fi/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=420

Vastaa