Pilkkikisat sunnuntaina 12.7.2015 klo 18:00

Pilkkikisa 12.7.2015 klo 18:00

Kun Suomessa vallitsee helleaalto, niin luonnollisesti ensimmäisenä mieleen juolahtaa jää ja kala! Tämän johdosta Pelitcraftissa pidetään ensimmäiset(?) pilkkikisat!

Kisat etenevät seuraavasti:
-Pelaajat jaetaan 2-hengen tiimeihin ja varusteet annetaan ensimmäisellä alueella johon kuuluu tiimiväriset nahkalakki ja -takki, onkivapa,kylttejä, puulauta ja tikkaat(jos putoaa jäähän niin näillä pääset takaisin ylös).
-Kisan tavoitteena on kalastaa kymmenen minuutin aikana niin paljon tavaraa kuin pystyy ja viemään se omalle arkulleen. Kisassa on kolme kymmenen minuutin erää ja jokaiselle erälle on oma järvi.
– HUOM! Kun kymmenen minuuttia on kulunut, pelaajien arkut lukitaan ja pelaajien onkimia tavaroita jotka eivät ehtineet arkkuun ei enää lasketa.
-Tuomaristo antaa pisteitä saaliiden perusteella. Mitä harvinaisempi esine, sitä enemmän pisteitä. Myös roskista annetaan pisteitä.
-Jos kolmannen erän jälkeen on epäselvyyksiä voittajasta, vedetään loppuun bonusrundi jossa kalastetaan taas kymmenen minuuttia, mutta tällä kertaa tavaroita ei tarvitse kärrätä omaan arkkuunsa.
-Pelaajien arkuista ei saa varastaa ja tätä valvotaan pelaajien omilla Lockette-kylteillä, jolloin vain tiimien jäsenet (ja tuomarit) pääsevät käsiksi.
-Kukin tiimi saa kalastaa vain omasta pilkkireiästään, jonka he ovat tehneet. Kuokkavieraat saavat varoituksen ja diskauksen.
-Palkintoina pelaajat saavat käteistä ja hyödyllistä tavaraa Floremin-maailmaan.

Eli kokoontukaa klo 18:00 Seikkailumaan linnaan, jossa aukeaa portaali kisapaikalle. HUOM! Portaali tyhjentää inventaarion vilpin estämiseksi!

 

Osallistu keskusteluun foorumilla: http://pelitcraft.fi/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=460&p=4502#p4502

Leave a Reply