Kirjasto

Pelitcraftin kirjasto

by Tonberry89

 

Spawnista oikealla, Lukiofilosofiankujalla sijaitsee Pelitcraftin pääkirjasto. Kirjasto palvelee kaikkia mainareita heidän tiedonhakutarpeissaan. Kirjaston kokoelmista löytyy tasapuolisesti materiaalia suurista hakuteoksista pseudoeroottiseen viihdekirjallisuuteen. Kaikkea materiaalia saa lainata vapaasti kirjastokortilla, jota saa kysellä jos näet kirjastotädin.

DISCLAIMER: Kirjastotätiä ei ole olemassa. Jos näet kirjastossa naispuolisen ihmisen jakamassa kirjastokortteja, näet harhoja ja sinun täytyy mennä viipymättä asiantuntijan puheille.

Kirjaston perältä lukusalissa (rappusten oikealla puolella) kirjaston asiakkaat voivat käyttää hyväkseen ilmaista lumouspöytää, joka on sijoitettu asianmukaiseen loitsimista tehostavaan kirjahyllytaskuun. Huoneessa on myös crafting table siltä varalta, että unohdat ottaa lumottavat työkalut mukaasi tullessasi.

Kirjaston komea julkisivu. Kirjaston aukioloajat ovat ma-su klo 00.00.00-23.59.59, 365 päivänä vuodessa.

Näkymä sisältä. Kirjat on järjestetty hyllyihin termodynamiikan lakien mukaisesti eli kaikki kirjaluokat ja aihepiirit ovat tasaisesti sekoitettu toistensa sekaan.

Kirjasto tarjoaa myös viihtyisän lukusalin, jossa asiakkaat voivat hiljentyä lukemaan sanomalehtiä ja pehmopor…. siis tietokirjoja puun farmauksesta ja kivien hakkaamisesta.