Nälkäpeli

The Nälkäpeli

by Makrocow

pc-hungers

 

”May the odds be ever in your favor.”

 

Tai sitten ei. Nälkäpeli Pelitcraftilaisittain by Makrocow ja Demented Doktor. Pitkään vaiheessa ollut projekti, jonka peitenimeä kuiskittiin Raapuskan pubiin kokoontuneiden kasvonsa peittävien salaseurojen kokouksissa, alkaa olemaan valmiina.

 

”There can be only one!”

 

Pelin idea: Pelialueelle menee sisään monta taistelijaa ja vain yksi voi voittaa (tai ei välttämättä kukaan).

 

”We are survivors, we control the fear.”

 

Nälkäpelialue: Pelialueella on jokaiselle pelaajalle oma aloituspaikkansa, joista on sopivahko matka toisten kilpakumppaneiden aloituspaikkoihin. Pelaajat ovat laitettu omaan pelaajaluokkaansa ja he saapuvat alueelle ilman mitään varusteita. Alueella on HC-möröt, nälkiintyminen, putoamisvahinko ja PVP päällä.

 

”Do you feel lucky punk? Well do ya?”

 

Pelialueelle on ripoteltu varusteita arkkuihin. Osa arkuista on satunnaisissa maankoloissa, luolassa tai ihan vaan näkyvissä keskellä kenturaa ja osa varustearkuista löytyy niin kutsutuista ”Temppeleistä”. Alueelle ja temppeleihin on ripoteltu myös kaikkea muuta kivaa suojaamaan arkkuja ja kiusaamaan kisaajia: aina pienestä pipistä epäreiluun, välittömään ja armottomaan kuolemaan. Temppeleistä löytyy myös muutamia pieniä pähkinöitä ,jotka pääsääntöisesti eivät aiheuta vahinkoa.

nalkapeli-temppeli

Esimerkki temppelistä

 

”Hell no you can’t brake my stones”

 

Pelialueella ei voi rikkoa silokiveä, lasia eikä painelaattoja. Tämä on näin monestakin syystä.

 

“Sport must be accessible to working class youth.”

 

Nälkäpelaajaluokka: Pelaajien nälkäpelaajaluokka on karsittu kaikista ylimääräisistä ominaisuuksista kuten warpit ja homet. Kuolinarkkuja ei pitäisi tulla ja koska pelialueella on paljon normisti kiellettyä materiaalia, niin sieltä pääsee pois vain kuolemalla. Myös Wildernessin dynmap otetaan pois päältä erikseen pelin ajaksi.

 

”Here at the end of all things.”

 

Pelin voittaminen: Pelin voittaa pelaaja, joka on peliajan päättyessä ainoana hengissä ja seisoo pelialueen keskitornin huipulla beaconin päällä. TÄMÄ ON AINOA KEINO VOITTAA. Kukaan ei voita, jos hengissä on useampia tai pelaaja ei seiso oikealla paikalla viimeisen soiton hetkellä.

 

”Realize that if you have time to whine and complain about something then you have the time to do something about it.”

 

Yleistä: Nälkäpelialueella ei (vielä) ole montaakaan sääntöä. Pelaajat toimivat oman harkintansa mukaan ja pyrkivät suoriutumaan parhaansa mukaan. Kolikon toisena puolena pelaajat eivät voi valittaa mistään ja ovat täysin pelinvetäjien armoilla, jos pelinvetäjien huomion puoleensa vetävät. Mitään mitä pelaajat kokevat tai mitä pelaajille tapahtuu Nälkäpelialueella ei voi jälkipelata alueen ulkopuolella. PISTE.

 

“Thank you, you’ve been a lovely audience.”

 

Yleisö: Peliä pääsee seuraamaan myös peliin osallistumattomat. Pelialueelle on tehty lasista katto, jonka päällä yleisö voi temmeltää. Alueelle pääsee komennolla /warp nalkapeli. Yleisöä pyydetään muistamaan möröt, muona ja putoaminen. Yleisö ei saa koettaa auttaa pelaajia. JA lasikattoa ei saa rikkoa (jos creeper, niin kerpele).

 

”There has to be rulez.”

 

Sääntöjä: Nälkäpelaaja EI SAA POISTUA pelialueelta muuten kuin kuolemalla. Jos pelaaja jää jumiin pelialueella, niin tapauskohtaisesti pelinvetäjä antaa pelaajan joko nääntyä tai vetäjä voi myös pelastaa tai ”pelastaa” kilpailijan, mutta tämä on ehdottoman tapauskohtainen tilanne. Lisää sääntöjä tulee jos on tarve.

 

”In his death all things appear fair.”

 

Pidettyjen nälkäpelien voittajat:

 

  • 26.5.2013jymy1000
  • 27.6.2013 – Ei voittajaa